Нови спонзор и најава појачања

64

У наредних неколико дана очекује се дефинитиван договор челника Црвене звезде и Чукаричког око ангажовања Марка Блажића и Павла Нинкова као и одговор Саудијаца на понуду послату за Принса Тагоа. У случају да шеици одбију Звезду, резервна солуција је нападач белгијског Брижа, Ибрахим Салу.

– Прелазни рок је тек почео. Бићемо брзи и сигурно је да ћемо до 25. јануара кад се иде за Израел, на турнир, имати формирану екипу – рекао је спортски менаџер Стеван Стојановић.

Фудбалски клуб Црвена звезда јуче је добила новог спонзора. То је реномирана европска фирма „Хенкел“, са којом је потписан једногодишњи уговор.
– Хенкел ће издвојити одредјен новац за спонзорство, а ми ћемо узвратити огласним простором. Очекујемо успешну сарадњу. Биће још 10 фирми са којима ћемо потписати спонзорство у наредних неколико месеци – рекао је председник Топлица Спасојевић.

Маурисио Молина ипак није отпутовао на сахрану оца у Колумбију. Он је после неколико разговора са породицом одлучио да остане у Италији и настави да тренира.
– Породица ми једноставно није дозволила да толико путујем. Послушао сам их. Много ми је тешко иако је тата био дуго болестан. Имам велику подршку другова и стварно сам им захвалан на разумевању и пажњи коју ми пружају. Надам се и да ћу се наметнути за најбољих 11 тренеру Јанковићу – каже интернационалац из Колумбије.
Уобичајена музика и весеље из свлачионице не чују се током припрема јер играчи не желе да сметају Молини.

Фудбалска експедиција нашег клуба променила је одредиште на припремама у Италији. Селидба 30 километара од Пизе у место Санта Марија. Нови хотел зове се више него оригинално за звездаше – „Стела Роса“ и има фудбалски терен у свом комплексу, па нема више вожње аутобусом на сваки тренинг која је стварала велики проблем. Ипак, киша и даље прави велики проблем јер не престаје да пада.

Претходни текстПрви ривал за Куп Кораћа чачански Борац
Следећи текстСписак за Минхен