Играч са потенцијалом

34

Репрезентативац Македоније Иван Тричковски прво је појачање фудбалера Црвене звезде у зимском прелазном року. Талентовани центарфор стиже из Работнича, а проглашен је за најбољег играча своје земље за 2007. годину. Са црвено-белима ће потписати уговор до лета 2012. године. Тричковски је каријеру почео у скопском Вардару. Почетком прошле године прешао је Работнички. Налази се у врху листе стрелаца јесењег дела македонског првенства, са девет голова. Сјајна форма донела му је и позив у сениорску репрезентацију.

– Тричковски је играч који има потенцијал, млад је и издигао се изнад средине у којој је до сада играо. Ушао је и у „А“ селекцију Македоније, предстоји му тежак рад, мораће да се докаже и избори за место – прокоментариоса је прво појачање тренер Црвене звезде Александар Јанковић.

Тричковски није крио срећу због доласка на „Маракану“:
– Као и већина Македонаца и ја од малих ногу навијам за Црвену звезду. Ту љубав ми је усадио отац, који је велики звездаш – изјавио је нови шпиц Звезде који је био на мети и белгијског Сент Трудена и Андерлехта.

Претходни текстЗвезда у срцу
Следећи текстПрви ривал за Куп Кораћа чачански Борац