Прекинути неугодни низ

48

Црвена звезда је изгубила трећу утакмицу у низу, а после пораза од Хемофарма резултатом 101:92 сви кошаркаши били су видно утучени и разочарани исходом.

 

Капитен Тадија Драгићевић први је изнео своје виђење меча.

„Одиграли смо врло пожртвовано, овај меч се не може поредити са партијом против Нимбурка. Рекли смо сами себи да треба добро да запнемо, да је ово врло битна утакмица. Договорили смо се да будемо борбени од почетка до краја, мислим да се то видело у игри, али на крају ипак нисмо тријумфовали. По мом мишљењу, главни узрок пораза било је то што сваки пут када бисмо одбранили напад до самог краја, или бисмо примили кош у самом финишу или бисмо направили неки несмотрен фаул, који би омогућио ривалу нови напад. Хемофарм је у одличној форми и заиста су одиграли феноменално. Дошли су овде растерећени, искористили су наши лошу ситуацију и победили. Имали смо и ми својих прилика, нисмо преломили утакмицу када смо неколико пута пришли на 3-4 разлике и то нас је коштало пораза. Идемо сада у Грчку на Панелиниос и даћемо све од себе да прекинемо овај неугодни низ“, изјавио је Драгићевић.

Крилни центар Елмедин Кикановић сматра да је слаба одбрана „црвено-белих“ одлучила победника.

„Видљв је помак у нашој игри у односу на утакмицу са Нимбурком. Ипак, примили смо чак 101 поен, то је превише, поготово на домаћем терену. Немогуће је да од врло лоше партије против Чеха, пружимо бриљантну већ на следећем мечу, али очигледно је да смо играли на вишем нивоу. Имали смо проблема са њиховим „пик-ен-ролом“, каснили смо у ротацији, било је неких неспоразума, али трудићемо се да на тренинизима све то исправимо“, каже Кикановић

Претходни текстЗвезда боља у дербију
Следећи текстБрзо до три бода