Регионална лига

СЕЗОНА 2017/18

Match Score
07/10/2017 18:00 N/A
Ваљево Горење Катаро

14 - 12

07/10/2017 19:00 N/A
Војводина Наис

13 - 8

07/10/2017 19:45 N/A
Медвешчак Црвена звезда

2 - 6

07/10/2017 20:00 N/A
Шабац Соларис

7 - 2


Pos   Team Pld W T L GoalsDiff Pts
1 Црвена звезда 5 5 0 0 50:27+23 15
2 Војводина 5 4 0 1 56:42+14 12
3 Шабац 4 3 0 1 43:26+17 9
4 Ваљево Горење 4 3 0 1 44:39+5 9
5 Наис 5 2 1 2 41:42-1 7
6 Медвешчак 4 1 1 2 30:42-12 4
7 Катаро 5 0 2 3 41:57-16 2
8 Задар 1952 4 0 0 4 31:44-13 0
9 Соларис 4 0 0 4 23:40-17 0

 

СЕЗОНА 2016/17

Match Score
11/10/2016 21:00 N/A
Црвена звезда Шабац

9 - 7

12/10/2016 19:30 N/A
ОВК ПОШК Задар 1952

23 - 8

15/10/2016 19:00 N/A
Соларис Катаро

5 - 7

19/10/2016 18:00 N/A
Приморац Медвешчак

14 - 6


Pos   Team Pld W T L GoalsDiff Pts
1 Приморац 14 11 1 2 163:105+58 34
2 ОВК ПОШК 14 11 0 3 181:93+88 33
3 Шабац 14 11 0 3 128:108+20 33
4 Црвена звезда 14 10 1 3 159:100+59 31
5 Катаро 14 5 1 8 132:162-30 16
6 Медвешчак 14 3 1 10 111:159-48 10
7 Задар 1952 14 2 0 12 117:193-76 6
8 Соларис 14 1 0 13 81:152-71 3