Европа

СЕЗОНА 2017/18

КУП ЕВРОПЕ

ЧЕТВРТФИНАЛЕ

08.11.2017. Црвена звезда – Верона (Италија) 5:10
09.12.2017. Верона (Италија) – Црвена звезда 15:8

08.11.2017. Синтез Казањ (Русија) – Будимпешта (Мађарска) 8:16
09.12.2017. Будимпешта (Мађарска) – Синтез Казањ (Русија) 12:9

08.11.2017. Јадран Сплит (Хрватска) – Марсеј (Француска) 10:11
09.12.2017. Марсеј (Француска) – Јадран Сплит (Хрватска) 7:5

08.11.2017. Мишколц (Мађарска) – Спартак Волгоград (Русија) 12:8
09.12.2017. Спартак Волгоград (Русија) – Мишколц (Мађарска) 10:7

3. КОЛО КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА

14.10.2017. Црвена звезда – Сабадељ (Шпанија) 6:6
18.10.2017. Сабадељ (Шпанија) – Црвена звезда 11:8

2. КОЛО КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА

Квалификациони турнир, Орадеа (Румунија)

29.09.2017. Вуљагмени (Грчка) – Синтез Казањ (Русија) 7:10
29.09.2017. Орадеа (Румунија) – Црвена звезда 6:3

30.09.2017. Синтез Казањ (Русија) – Црвена звезда 8:10
30.09.2017. Орадеа (Румунија) – Вуљагмени (Грчка) 5:8

01.10.2017. Црвена звезда – Вуљагмени (Грчка) 6:5
01.10.2017. Орадеа (Румунија) – Синтез Казањ (Русија) 8:9