Прва лига

СЕЗОНА 2017/18

Војводина – Црвена звезда 1:5 (0:3, 0:1, 1:1)
НС Старс – Ред тим 4:3 (2:1, 1:1, 0:1 – 0:0, 1:0)
Црвена звезда – Војводина 9:2 (4:0, 3:1, 2:1)
НС Старс – Војводина 1:6 (0:2, 1:3, 0:1)
Црвена звезда – Војводина 5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Ред тим – Црвена звезда 0:12 (0:3, 0:6, 0:3)
Црвена звезда – Ред тим 11:2 (4:1, 4:0, 3:1)
Црвена звезда – Ред тим 12:2 (3:2, 5:0, 4:0)
Ред тим – Црвена звезда 0:14 (0:4, 0:6, 0:4)
НС Старс – Ред тим 0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Војводина – Ред тим 9:2 (0:0, 5:1, 4:1)
Црвена звезда – НС Старс 15 : 3 (8:0, 3:2, 4:1)
Војводина – Ред тим 4:2 (1:0, 3:1, 0:1)
Војводина – НС Старс 5:0
Војводина – Ред тим 4:2 (1:1, 0:0, 3:1)

ФИНАЛЕ ПЛЕЈ-ОФА

05.03.2018. Црвена звезда – Војводина 6:2 (4:2, 0:0, 2:0)
12.03.2018. Војводина – Црвена звезда 1:7 (1:2, 0:2, 0:3)

 

СЕЗОНА 2016/17

[matches league_id=17 mode=]

[standings league_id=17 logo=true]

ПЛЕЈ-ОФ

ПОЛУФИНАЛЕ

08.03.2017. Београд – Партизан 7:0
12.03.2017. Партизан – Београд 2:8

07.03.2017. Војводина – Црвена звезда 2:6
09.03.2017. Црвена звезда – Војводина 4:5
21.03.2017. Црвена звезда – Војводина 9:4

ФИНАЛЕ

22.03.2017. Београд – Црвена звезда 7:2
24.03.2017. Црвена звезда – Београд 1:2