Звезда одрадила тренинг у Тирани

59

Фудбалери нашег клуба су данас одрадили тренинг на стадиону “Ер Албанија”, месту на ком ће сутра од 20 часова истрчати и одмерити снаге са домаћом Тираном у оквиру другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Експедиција Црвене звезде је данас око 12 часова и 30 минута, по веома топлом времену, стигла у Тирану. С обзиром на велики број медија који је дочекао наше фудбалере, закључује се да постоји велико интересовање за сутрашњи меч.

Наши првотимци су се након краћег одмора после пута, упутили ка стадиону који је недалеко од хотела, тако да пуленима Дејана Станковића није требало много времена да стигну до места за тренинг, а то су учинили уз пратњу полиције.

Наши првотимци су истренирали у касним поподневним часовима када је време било доста пријатније за рад, у односу на оно када су тек пристигли у Тирану, премда то и даље нису идеални услови за фудбал, али је боље од очекиваног. Тренинг је почео уобичајно тиме што је стручни штаб поставио све реквизите за квалитетан рад, а увежбавање пас игре је оно што је обележило загревање. Како би Дејан Станковић опустио екипу – предводио је шеву која је потом уследила. Подлога терена је одговарајућа и уколико све буде у реду, могла би да одговара нашим фудбалерима на утакмици.

Тактички део тренинга одрађен је без присуства медија, а важно је напоменути да су сви наши играчи спремни и орни за сутрашњи меч.

Претходни текстСтанковић: Све зависи од нас
Следећи текстЗвездашка оаза усред Тиране