Крстовић: Желим што више голова

123

Тријумфовала је Црвена звезда у дуелу против Металца резултатом 1:0, а питање победника поготком у 88. минуту решио је Никола Крстовић, који није могао да сакрије осмех после меча.

Много ми значи гол. Посвећујем га мојој породици која ме увек бодри и која је увек ту за мене. Захвалност дугујем и саиграчима на шансама које ми стварају. Све ово ми даје додатни мотив да радим више и да покушам да се наметнем тренеру за даљи период. Што се утакмице тиче, имали смо шансе и да раније решимо питање победника, али ипак је мој погодак одлучио – самоуверено ће Крстовић.

Нада се нападач рођен 2000. године да ће ускоро постићи првенац и на званичним мечевима.

– Наравно да ми је то жеља. Волео бих да постигнем што више голова. Прошле године није то било како треба, али верујем да све долази на своје. Најбитније је да ми, као клуб, освојимо све што можемо, да уђемо у Лигу шампиона и да будемо што бољи и у Суперлиги и у Купу Србије.

О томе да је играчима веома тешко да после напорних тренинга играју и утакмице говори и Крстовић.

Напорно се ради на припремама. Радимо два дана по два тренинга, а онда трећи по један. Осим тога, стигнемо само да кратко одморимо и да спавамо. Ипак, то је оно што треба да се прође да би се на крају остварио успех – подвлачи Крстовић.

Претходни текстМеталац – Црвена звезда 0:1 (0:0)
Следећи текстСтанковић: Настављамо са јаким радом