Звезда у полуфиналу плеј-офа ИХЛ лиге

111

Хокејаши Црвене звезде пласирали су се у полуфинале плеј-офа ИХЛ лиге пошто су и у реванш мечу четвртфинала савладали екипу Хидриа Јесенице резултатом 2:8.

Црвено-бели су у првом мечу славили са 12:1 и у овом дуелу су важили за апсолутног фаворита, што су на крају меча и потврдили још једном убедљивом победом.

Звезда је у вођство дошла преко Павла Подунавца, али су домаћи средином прве трећине за пет минута преокренули резултат у своју корист – 2:1. Роман Конков постиже два поготка у другом делу игре и у последњу трећину уводи црвено-беле са вођством од 3:2.

Почетком трећег периода Вјачеслав Чегринцев постиже четврти гол за Црвену звезду. Пред крај меча изабраници Јовице Руса су за непуна два минута постигли још четири гола за коначних 2:8. Стрелци су били Марко Бркучанин, Чегринцев, Евгениј Каситски и Андреј Цвик.

Хокејаши Црвене звезде играће у полуфиналу плеј-офа ИХЛ лиге против победника дуела Триглав – Цеље (први меч 3:0).

ХИДРИА ЈЕСЕНИЦЕ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:8 (2:1, 0:2, 0:5)

Јесенице – Дворана: Подмежакла. Судије: Бајт, Бохинц, Бергант. Казне: Јесенице 2 минута, Црвена звезда 10 минута.

ЈЕСЕНИЦЕ: Пањтар, Жагар, Балох, Брун Раух, Добравец, Фартек (1ас), Хаџић, Ивановић, Јакуповић, Крмељ 1, Кумановић, Лесничар, Машич, Подрекар, Поточар, Шабановић, Шкоф 1 (1ас), Светина, Зор.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Митић, Ранковић, Анић, Анђелковић, Бркушанин 1 (3ас), Чегринцев 2 (2ас), Даниел, Драговић, Д. Јанковић, Каситски 1 (2ас), Конков 2, Машић, Младеновић, Новаковић, Подунавац 1 (2ас), Сабадош (1ас), Шпањевић (2ас), Зуев, Цвик 1.

Претходни текстРаспуцани кадети против Телеоптика
Следећи текстЗвездин понос – КЛУБ 100