Рикановић повереник месеца

74

Одлуком Фудбалског клуба Црвена звезда, због изузетног рада Перо Рикановић из Брчког је изабран за повереника месеца јануара.

Поштовани звездаши, Фудбалски клуб Црвена звезда из дана у дан постаје богатији за десетине нових чланова, па се тренутно можемо похвалити импозантним бројем од тачно 27,440 чланова. У овом прогресивном расту, поред нашег тима у Сервису за чланство, посебно место заузимају и наши повереници. Они својим свакодневним залагањем и безграничном љубављу према клубу вредно раде на проширењу Звездине породице.

У претходној 2019. години изабран је по први пут “Повереник године” и то је заслужено Бранислав Рупар из Требиња. Такође, донета је одлука да се сваког месеца бира повереник месеца, а на крају сваке године традиционално и повереник године.

Одлуком Фудбалског клуба Црвена звезда, дана 10.02.2020. за повереника месеца јануара изабран је Перо Рикановић из Брчког који се својим изузетним способностима и посвећеношћу издвојио као најактивнији у јануару и коме следи заслужена награда од стране клуба.

Напомињемо да сем учлањења у наш клуб, КН Брчко је организовао помоћ за шест породица током божићних празника, поделио 50 пакетића за децу око Нове године, а учествовали су и у хуманитарној акцији за потребе лечења Предрага Шарића.

Уз благослов епископа зворничко-тузланског господина Фотија и архимандрита манастира “Свети Архангели” у Призрену, оца Михајла Тошића, 27. фебруара 2020. у Брчком се организује хуманитарно вече за обнову поменутог манастира у Призрену. Све ове акције јасно указују да награда иде у праве руке.

Честитамо Пери Рикановићу и КН Брчко!!!

Сервис за чланство ФК Црвена звезда

Претходни текстБабић: Добар фудбал и страст најбоља позивница навијачима
Следећи текстЈубиларни 10. пут у организацији Црвене звезде – АНГТ „Марко Ивковић“