Четврти тренинг у Пафосу – Снага и голови

56

Фудбери Црвене звезде четврти тренинг одрадили су у преподневним часовима на градском стадону у Пафосу. Данашњи рад обележили су вежбе снаге и мини-утакмице које су се играле на гол више.

Освануо је и трећи дан на Кипру. Звезда је убацила у шесту брзину и увелико се види да су тренинзи све јачи. На терен градског стадиона у Пафосу наши првотимци стигли су око 10 часова по локалном времену и кренули у неизоставну активацију кроз загревање и рад са кондиционим тренером Федериком Панонћинијем.

После тога уследиле су вежбе снаге у комбинацији са лоптом. Специфичне вежбе са теговима, лоптама и еластичним тракама представљали су физички јак тренинг. Наши првотимци су поново били максимално фокусирани, а о томе говоре и похвале чланова стручног штаба.

Затим су фудбалери радили оно што највише воле – играли су фудбал. Подељени у четири екипе, а у две групе, наши првотимци одрадили су мини утакмице у којима се играло на гол више. Пљуштали су голови на све четири стране, а мотивисано и озбиљно су сви ушли у окршаје. Екипа са најбољом гол разликом је победила, а у којој су играли Станковић, Вулић, Панков, Гарсија, Родић, Вукановић и Крстовић.

Задовољни су сви отишли ка хотелу, а у вечерњим часовима их очекује још један тренинг.

Претходни текстВреме да се „поравнају рачуни“!
Следећи текстЕраковић: Имам од кога да учим