Хуманитарни меч за Душана Крстића

57

Хокејашки клуб Црвена звезда организује хуманитарни меч измећу Црвене звезде и Ред тима који ће бити одржан 11. новембра (17.15 часова) у Леденој дворани Пионир.

Повод овог хуманитарног меча је подршка младом Душану Крстићу – Дулету који је оболео од леукемије и бори се у својој најважнојој животној утакмици.

Душан Крстић рођен је 26. маја 2003. године, тренутно је други разред средње школе за информационе технологије у Београду – ИТХС. На леду је од своје четврте године. Почео је у Беостару где је играо од 2007. до 2015. године, а од 2015. прелази у Црвену звезду. Са Звездом је учествовао у ИХЛ такмичењу за селекцију У14 и У16, а са селекцијом У16 постао је Државни првак у сезони 2017/2018.

Овим поводом огласио се и Марко Јулоски који је 4 године тренирао Дулета.

Утакмица је ревијалног карактера свих генерација Хокејашког клуба Црвена звезда, као подршка нашем члану селекције У19, Дулету Крстићу који болује од леукемије. Предвиђено је да учествују селекције У12, У14, У16, У19, сениори и ветерани.

Ово је један вид подршке за сјајног младог спортисту, дивног момка и доброг друга. Од када је дошао у наш клуб, прошли смо сви заједно доста тога са Дулетом… много тренинга, путовања и утакмица. Ово је још једно искушење за њега, где сам сигуран да ће изаћи, као и увек до сада, као победник. Сви смо уз тебе Дуле и видимо се ускору тамо где се ти најбоље осећаш, на леду и на свом голу!

Дођите у што већем броју и дајте подршку нашем Дулету!