Звезда добија телевизију!

298

Наши звездаши, заједно смо сањали, заједно смо маштали, заједно смо веровали. Некада само идеја, некада само пројекат, некада само сан… Најзад више није! Освануо је и тај дан: уторак, 05. новембар 2019. Тачно у подне! Почиње оно наше:

ЗВЕЗДА ТВ!

ОЛЕ, ОЛЕ, ОЛЕ…

Крећу покретне слике наше велике и наше срећне црвено – беле породице. Из албума наше прошлости вадимо историју, урамљујемо кадрове наше садашњост и гледамо кроз објектив наше будућности. И свуда само наше: кратки и дуги метри наших путева из прошлог века и наших километара према вечности. Јер, важно је оно наше:

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ!

Поглед у небо, кад се у звезде не гледа. Уздигнута чела сад гледамо и нашу Црвену звезду. Клик на телевизору, рачунару, таблету, телефону – и ето је пред нашим очима. Слика наше фудбалске игре и звук наше навијачке песме. Стално титра пред нашим очима и одзвања у нашим ушима, Јер, важно је оно наше:

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА НА НЕБУ СЈА, ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ ВОЛИМ И ЈА…

Дневна телевизијска доза наше Црвене звезде: живот клуба из дана у дан, клинци клуба из сата у сат, јунаци клуба из минута у минут… Јер, нама је важан сваки секунд живота са нашим клубом, са нашом Црвеном звездом. Јер, важно је оно наше:

ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ, ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ…

И живот уживо. Програм из свих углова и са свих позиција: по тепиху стадиона, са легендарних трибина, на трави помоћних терена, из Музеја, око стадиона, свуда где је наше фудбалско царство… Тамо где се најбоље видимо и чујемо! Јер, важно је оно наше:

ДЕЛИЈЕ, ДЕЛИЈЕ, АЈМО СВИ У ГЛАС…

И на крају, историјског почетка: ЗВЕЗДА ТВ на кабловској платформи Телекома Србија и на Интернет екранима читавог света. Пуне очи за пуно срце… Јер, важно је оно наше:

НАПРЕД ЗВЕЗДО, САМО НАПРЕД, ГДЕ ТИ ИГРАШ ТУ СМО МИ…

Наши звездаши: 3, 2, 1…

Претходни текстЗвезда ТВ | Капуера
Следећи текстЈадран прекинуо Звездину серију