Најмлађи освојили Румунију

94

Наша најмлађа селекција у клубу, дечаци рођени 2012. године које са клупе предводи Иван Гајић, забележили су сјајне резултате на турниру у Темишвару и освојили прво место у конкуренцији са екипама из Румуније.

Наша база, односно селекција дечака рођених 2012. године, остварила је сјајан резултат на турниру у Румунији. Под тренерском палицом Ивана Гајића убедљиво су савладане домаће екипе, а турнир је завршен без примљеног поготка за наше бисере и са импересивном гол разликом од 33:0. У првом сусрету побеђена је екипа Политехника (6:0), потом локални ЦФР (11:0), затим Галакси (7:0) и на послетку темишварски Јувентус (9:0), чиме је освојено прво место на турниру у Румунији.

Дечаци су били сјајни, приказали смо доминантну игру на терену и показали да имамо квалитет. Ван терена су се сјајно понашали и на прави начин представљали клуб, тако да сам задовољан нашим учешћем на турниру у Темишвару. Похвалио бих и организаторе који су нас на сјајан начин угостили. Имали смо прилику да упознамо легенду Црвене звезде Миодрага Белодедића, што је била велика мотивација за све нас – рекао је Гајић.

Црвено-бели дрес у Румунији носили су: Михајло Бјелић, Василије Ристић, Стефан Нешковић, Лука Радошевић, Угљеша Боровчанин, Богдан Исаковић, Стефан Мрковић, Филип Дујковић, Душан Живановић, Константин Николић, Урош Брзак, Урош Радојевић, а са екипом је био и физиотерапеут Милан Селак.

Резултат је у другом плану, у овом узрасту много више обраћамо пажњу на њихов смисао за игру, као и на агилност и брзину. Имамо више од 20 дечака у 2012. годишту, веома сам задовољан селекцијом коју смо извршили и наставићемо да је надопуњујемо. Већ сад могу да кажем да је ово врло талентована генерација, а освојен турнир је сатисфакција и додатан стимуланс за нас да наставимо квалитетно да радимо – подвукао је Гајић.

Претходни текстПрви тријумф црвено-белих у Регионалној лиги
Следећи текстОмладинци поносни после дебија