Омладинци поносни после дебија

92

У победи Црвене звезде над Трепчом у оквиру шеснаестине финала Купа Србије (8:0), омладинци Борисав Бурмаз и Милош Пантовић дебитовали су за тим Владана Милојевића.

Црвена звезда је одиграла сјајну утакмицу у Старој Пазови, где је савладала Трепчу убедљивим резултатом од 8:0. Меч шеснаестине финала Купа Србије остаће заувек у сећању двојици наших омладинаца, Борисаву Бурмазу и Милошу Пантовићу, који су забележили деби за сениорски тим Црвене звезде.

Борисав Бурмаз, центарфор рођен 2001. године заменио је у 70. минуту Алексу Вукановића и забележио прве минуте у сениорском фудбалу.

Захвалан сам тренеру и стручном штабу на указаном поверењу. Цео живот сањам да дебитујем за Црвену звезду и ово је један од најлепших осећаја које сам доживео. Одиграли смо сјајну утакмицу и можемо да будемо задовољни приступом и убедљивом победом. Минути у првом тиму су додатна мотивација да наставим напорно да радим – истакао је Бурмаз и додао да је имао позитивну трему када га је тренер Милојевић позвао да се прикључи првотимцима.

Десет минута касније у односу на Бурмаза, уместо Вељка Симића на терен је ушао Милош Пантовић. Крилни нападач не крије осмех због дебија у тиму који са клупе предводи Владан Милојевић.

Сан сваког дечака који почне да се бави фудбалом је да дебитује за највећи клуб на Балкану и драго ми је што сам са 17 година имао прилику да то осетим. Све се брзо издешавало и веома сам срећан због првих сениорских минута. Ушли смо концентрисано и агресивно у меч, што је резултовало са осам голова у мрежи Трепче и можемо да будемо задовољни нашим наступом – истакао је рођени Новосађанин, први фудбалер рођен 2002. године који је заиграо за сениорски тим Црвене звезде.

Дебитанти су били усаглашени да се окрећу обавезама у Омладинској лиги Србије, као и Лиги шампиона за фудбалере до 18 година, у којима наши јуниори бележе сјајне резултате.

Претходни текстНајмлађи освојили Румунију
Следећи текстЗвезда максимална против Новог Пазара