Ван Ла Пара: Верујем у Звездин квалитет

49

Два дана деле нас од почетка групне фазе Лиге шампиона. Црвена звезда ће се такмичити у групи Б Лиге шампиона. Изабраници Владана Милојевића такмичења ће отпочети сусретом са Бајерном у Минхену.

Очекујем изузетно тешку утакмицу, Бајерн је одличан тим, поседује веома квалитетне играче, али исто тако Звезда је показала да са сваким може да се носи. Потпуно спремни ћемо ући у утакмицу, даћемо све од себе да остваримо добар резултат у Минхену. Бајерн има феноменалне нападаче због тога пре свега морамо да играмо веома добру одбрану против њих, а онда ћемо видети шта можемо да урадимо у нападу – рекао је Ван Ла Пара.

Звездин новајлија уверен је да ће црвено-бели и ове сезоне оставити добар утисак у Европи.

Најбитније је да увек верујемо да можемо да остваримо добар резултат. Видели смо прошле године, када су црвено-бели веровали да можемо да остваримо победе против великих тимова и били фокусирани на нашу игру, да су добри резултати долазили. Зашто то не бисмо то поновили и против Бајерна?

Ван Ла Пара већ је дебитовао за Звезду на Маракани и осетио атмосферу коју праве Делије.

Подршка коју нам пружају наши навијачи је невероватна, много ће нам значити њихово присуство у Минхену. На крилима њихова подршка ће нам бити много лакше да се у Београд вратимо са позитивним резултатом. Веома смо захвални нашим навијачима на свему што раде за нас, ценимо то што одвајају време да отпутују и подрже нас и на гостовању. Нема сумње да ће нам њихово навијање дати још већи подстрек – поручио је Ван Ла Пара.

Претходни текстЗвездини бисери – 26 бодова из једанаест утакмица
Следећи текстУпутство за навијаче у Минхену