Милојевић: Задовољан сам са три бода

30

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић сумирао је утиске после победе наше екипе над Спартаком (3:2) у оквиру петог кола Суперлиге.

Очекивао сам овакву утакмицу и био спреман на такав меч. Две речи које најбоље описују вечерашњи сусрет биле би сјај и очај. Када имате прегршт играча који нису у ритму и не могу да издрже 90 минута такве ствари се дешавају. Са друге стране, задовољан сам са нова три бода на јако тешком гостовању. Ако је неко требало да победи онда смо то били ми, али ни нерешен резултат не би био непоштен. Постоје неке ствари које су ми нејасне и о којима ћу морати да разговарам са својим играчима понаособ – рекао је Милојевић.

Црвена звезда је на првом овосезонском гостовању очувала стопроцентан учинак у првенству па после четири утакмице има 12 бодова.

Тешко је радити у условима у којима стално морате да стварате нови тим. Спартаку су многи играчи отишли, али ипак се види физиономија тима и шта желе на терену. Правили су нам проблем по левој страни са Денковићем и Милошевићем који нисмо успели да решимо. Честитао бих противничкој екипи и тренеру Гаћиновићу на доброј утакмици по дивном времену и на сјајном стадиону. Пожелео бих им да остваре зацртане циљеве у новој сезони – закључио је Милојевић.

Претходни текстСпартак – Црвена звезда 2:3 (1:1)
Следећи текстТомане: Првенац у важном тренутку