Јовичић: Спектакл у недељу

45

Фудбалери Црвене звезде „зашили“ су трећу звездицу изнад свог грба. Прослава 30. јубиларне шампионске титуле заказана је за недељу, 19. мај, од 18 сати на стадиону „Рајко Митић“ када ће наша екипа дочекати Напредак.

Сви са нестрпљењем очекујемо недељу. Од првог дана када смо се окупили радимо напорно за тај дан. Једва чекамо да подигнемо пехар пред пуним трибинама нашег стадиона – отпочео је разговор Јовичић и наставио:

Сјајна сезона је иза нас, знам да наши навијачи то цене и зато очекујем прави спектакл у недељу. Наши навијачи били су уз нас на свакој утакмици, наш су ветар у леђа и највећи покретач. Сада је дошло време да заједно прославимо све што смо урадили. Освајањем 30. титуле исписали смо историју Црвене звезде.

Звездин везиста очекује лепу фудбалску представу против Напретка.

Иако је титула већ освојена, сигурно ћемо и у овој утакмици ићи на победу. Озбиљно приступамо мечу и сигурно ћемо бити потпуно фокусирани на терену. Желимо да победом завршимо сезону у Суперлиги и да улепшамо прославу титуле.

Пре прославе титуле у среду ће наши фудбалери одиграти реванш меч полуфинала Купа Србије.

Имамо предност 4:1 из прве утакмице, леп резултат пред пут у Лучане, али нећемо се опуштати. Већ смо три пута у току сезоне играли против Младости и показали су сваки пут да су квалитетан тим. Зато ћемо дати све од себе да у среду остваримо победу и пласирамо се у финале Купа – закључио је Јовичић.

Претходни текстБесплатан улаз – Сви на Маракану 19. маја
Следећи текстЗвезда боља од Радничког