Бабић: Подржите нас и у среду

48

Фудбалери Црвене звезде ове среде настављају такмичење у Купу Србије. Изабраници Владана Милојевића дочекаће у среду, 13. марта, од 18 сати на свом терену екипу Радника. У току актуелне сезоне ове две екипе састале су се већ два пута, а Звезда је оба пута била боље гол разликом 7:0.

Куп је елиминационо такмичење, знамо да морамо да будемо на висини задатка. Одбрана је већ дуже време наш заштитни знак, добро функционишемо и у пролећном делу првенства. Даћемо све од себе да неутралишемо нападаче гостујућег тима. Добро познајемо екипу Радника, значиће нам много искуство које смо стекли у претходним утакмицама са њима. Такође, наш стручни штаб добро анализира сваки детаљ игре ривала, тако да ћемо максимално припремљени и фокусирани ући у меч – рекао је Бабић.

У пролећном делу првенства наши фудбалери имају феноменалну подршку са трибина. На три меча на Маракани бодрило их је 83.682 људи.

Заиста невероватне бројке, мада ме не чуде када су наши навијачи у питању. Игром на терену им се најбоље захваљујемо. Види се да нас песма са трибина носи и даје нам додатну енергију. Много пута смо до сада истицали да фудбал играмо за публику, сваки њихов аплауз нам значи. Зато позивам све звездаше да дођу у што већем броју у среду и да нас подрже у Купу. Имамо високе циљеве, боримо се за дуплу круну, а много лакше ћемо успети у томе уз подршку наших са трибина.

Поред рекордне посете утакмица у домаћем првенству, екипа Црвене звезде и на терену обара рекорде.

Постали смо део историје после победе над Земуном. Остварили смо импресиван низ без пораза. Још један од доказа да ова генерација одлично ради од дана када смо се окупили. Овакве ствари вас обавезују да будете још бољи, зато смо сви силно мотивисани да наставимо са добрим резултатима. У оваквој атмосфери је много лакше и лепше радити, зато сам уверен да нас тек очекују нови успеси и рекорди – поручио је Бабић.

Претходни текстЦрвена звезда на завршном турниру Евролиге!
Следећи текстИспуните трибине и у Купу Србије