Милојевић: Подржите нас на премијери

61

Црвена звезда ће у суботу од 16 часова угостити Војводину на суперлигашкој премијери, а Владан Милојевић је искористио прилику да позове звездаше да сутра, у што већем броју, подрже браниоца титуле.

Улазимо у циљну равнину, а годину ћемо отворити сусретом који носи епитет дербија. Војводина је одлична екипа и пласман на табели не осликава прави квалитет Новосађана. Ангажманом Митошевића и Матића појачали су конкуренцију у нападу и покушали да поправе ефикасност. Предводи их млади колега Кривокапић који има сјајну перспективу и сматрам да је он прави избор за то место – рекао је стратег Црвене звезде.

Црвено-бели, почетак 2019. године дочекују уз сјајну традицију, али низ успеха не опушта шефа стручног штаба.

Крећемо од нуле. За нас против Војводине почиње нова такмичарска година и ни тренутак не размишљамо о предности. Очекује нас низ изазова на два фронта, а овом приликом позвао бих све навијаче да нас подрже у што већем броју.

Посебну пажњу јавности изазвала су појачања, али Милојевић није желео да издваја појединце.

ПНовајлије су се одлично уклопиле, али део заслуга припада и староседеоцима који су их сјајно прихатили. Овај прелазни рок први је у којем смо могли да гледамо корак више и креирамо тим за будућност. Ови играчи залог су за више од једне сезоне. Сви ће добити прилику да се наметну и докажу, а оцене нећемо доносити после само једне утакмице лили полувремена – изјавио је Милојевић.

Претходни текстКарте неопходне и деци
Следећи текстЈовичић Звездин до 2021!