Радна заједница подржала Мијаиловића

26

Радна заједница ФК Црвена звезда, на изборима за председника клуба расписаним за 8, 9. и 10. децембар, подржава кандидата Светозара Мијаиловића.

Како се наводи, током претходне четири године заједничког рада запослени су у председнику Мијаиловићу имали чврсто и стабилно вођство, искрену и добронамерну подршку за све проблеме и његово несебично залагање. Још од времена највећих клупских успеха нисмо имали овакву управу и плодоноснији начин рада.

Председник Мијаиловић, са тимом сарадника, буквално је 365 дана у години био уз клуб и запослене. Заједно смо успевали да пребродимо све препреке, а било их је много. Благе нарави, а чврст у ставовима, доносио је тешке али исправне одлуке. Садашњи резултати показују да су он и његово најближе руководство били на правом путу. Тим који побеђује не треба мењати!

Из Радне заједнице ФК Црвена звезда даље наводе како подршком желе члановима да дају на знање да су за континуитет у руковођењу и раду, те стога здушно подржавају кандидатуру актуелног првог човека црвено-белих и надају се и будућег председника клуба.

Такође, позвали су своје чланове да у великом броју изађу на изборе за председника ФК Црвена звезда и да на тај начин покажу како су уз клуб и да желе да учествују у његовом раду и успесима, пише у подршци коју је потписао 91 члан Радне заједнице.

Претходни текстПосле месец дана Звезда домаћин, карте у продаји
Следећи текстСпартак – Црвена звезда 1:3