Звезда дочекује Игокеу (субота, 21)

50

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у суботу од 21 сат екипу Игокее у утакмици 4.кола АБА лиге јтд.

Црвено-бели не знају за пораз на почетку сезоне, али долазак екипе из Лакташа представљаће озбиљан тест за екипу Црвене звезде. Игокее коју од овог лета са клупе предводи Ненад Трајковић, довела је у своје редове неколицину добрих играча, од којих појединци попут некадашњег играча Црвене звезде Саве Лешића већ имају богато искуство играња у регионалним оквирима. Ту су и Домен Лорбек, Томислав Зубчић, и наравно капитен гостију Вук Радивојевић, а о амбицијама следећег ривала Звезде говоре и долазак Орланда Џонсона, некадашњег НБА играча.

Ипак, након победе у мечу Еврокупа против Андоре, Црвена звезда мтс жели да настави у истом ритму, а тренер Милан Томић нема проблема са повредама играча:

Очекује нас меч са озбиљном екипом, која тачно зна шта ради на терену. Оформили су састав са доста играча који имају искуство играња и у Европи и на абалигашким теренима. Такође, победили су Цибону у Загребу, дакле знамо да морамо да будемо спремни да одиграмо чврсто и са пуно концентрације, јер желимо да забележимо нову победу – рекао је први тренер Црвене звезде мтс.

Били Берон:

Свака утакмица за нас је важна, посебно и када је играмо на домаћем терену. Екипа Игокее има и неколико добрих Америчких играча, стручни штаб и тренери ће нас добро припремити и упознати са свим квалитетима екипе Игокее. Оно што је до нас је да морамо да кренемо снажно, да одиграмо добру одбрану и да не дозволимо никакав пад концентрације у овој утакмици – рекао је амерички бек.

Дуел са Игокеом игра се у суботу од 21 сат у дворани „Александар Николић“, а карте за овај меч, по сада већ стандардним ценама за мечеве регионалног такмичења могу се купити од петка у 10 часова у свим пословницама Евентима до почетка меча, као и на благајнама дворане „Александар Николић“ од 18 часова до почетка утакмице.

Претходни текстДунав лига од децембра!
Следећи текстКуп Србије: Звезда на ТСЦ