Јованчић: Спремни смо за Куп

105

Репрезентативна пауза донеће кратак предах изабраницима Владана Милојевића. Наши фудбалери напуниће батерије пре него што се окрену обавезама у Суперлиги и Купу Србије, које их очекују већ наредне недеље.

Заиста смо се сви обрадовали паузи, много утакмица смо одиграли у претходних неколио недеља, на свака три дана смо одмеравали снаге са новим ривалом. Зато ћемо да искористимо ово време да одморимо и да се припремимо за наредне мечеве. Иако нисмо комплетни, недостају нам играчи који имају обавезе у својим репрезентацијама, али свакако ће нам значити да ми који смо ту на тренинзима додатно увежбамо замисли нашег тренера – рекао је Јованчић.

Црвено-бели ће у оквиру шеснаестине финала на гостујућем терену у Сурдулици одмерити снаге са Динамом из Врања.

Сада ћемо имати десетак дана од претходне утакмице, сасвим довољно да се одморимо и припремимо за меч у Купу. Верујемо да ћемо успешно прећи ту препреку, идемо да победимо. Освајање првенства и Купа су нам главни циљеви у овој сезони, морамо да кренемо добро, да отворимо такмичење победом. Даћемо све од себе да то и урадимо.

Такмичење на три фронта доноси згуснут распоред утакмица нашимпрвотимцима.

Тешко је пребацити се, посебно кад имамо гостовање у Европи, па онда одмах утакмицу у домаћем првенству, али нека то увек буде наша слатка мука. Желимо да што дуже останемо на сва три фронта, биће боље и за нас, за клуб и наше навијаче. Како време одмиче ми смо све уигранији и бољи. Сада се већ доста добро познајемо, уклопили смо се и верујем да ћемо након ове паузе изгледати још боље на терену.

Феноменална подршка са трибина је оно што нашим фудбалерима никада не недостаје и што им у сваком тренутку даје додатни мотив.

У нашој лиги је већ устаљено да имамо најбољу могућу подршку, да су наши навијачи на сваком стадиону увек уз нас. Сада смо видели и у Лиги шампиона, са трибина Парка принчева су се чуле Звездине песме. То је невероватно, где год Звезда игра има феноменалну подршку. Много је лепо играти за овај клуб – поручио је Јованчић.

Претходни текстДупли програм на Бањици, Звезда почиње борбу у Купу
Следећи текстПреноси мечева Купа Србије у одбојци у обе конкуренције!