Родић: Верујемо у себе

37

Наши момци су са великим амбицијама кренули на реванш меч плеј-офа за Лигу шампиона у Салцбург. Како истиче леви бек Милан Родић екипа је потпуно спремна за оно што је у среду од 21 час очекује на „Ред Бул арени”.

Веома важна утакмица је пред нама, нема потребе да причамо о томе колики је улог. Генерације Звездаша сањају наш тим у Лиги шампиона. Ми смо дошли на корак од остварења сна и не планирамо ту да се зауставимо. Показали смо и у прошлој сезони да смо спремни за велика дела, приказујемо добре игре и растемо као екипа из дана у дан. Зато са правом могу да очекујем да ћемо ми бити екипа која ће се радовати када судија одсвира крај утакмице у среду – рекао је Родић.

Звездин леви бек истиче да његова екипа има рецепт да заустави аустријски тим.

Екипа Салцбурга не игра са класичним крилним нападачима које бисмо ми бекови чували, зато је неопходан додатан опрез. Значи нам што сада имамо искуство играња са њима, много смо боље упознали противника у Београду и знамо где су наше шансе. Зато ћемо се фокусирати на њихове најслабије тачке и покушати да искористимо сваку прилику која нам се укаже.

Иако је реч о гостовању, подршка са трибина нашим момцима неће недостајати.

Чули смо сви да влада огромно интересовање међу нашим навијачима за утакмицу и то нас све радује. Видело се на прошлом сусрету колико нам је фалила подршка са трибина. Зато још више верујем у нас пред овај сусрет, сада ћемо уз себе имати и нашег 12. играча. Надам се да ћемо сви заједно на крају славити – поручио је Родић.

Претходни текст17. Меморијални турнир “Драган Шакота – Шале”
Следећи текстКрстичић: Звездаштво је наша снага