Стојиљковић: Осећам се спремно

82

Трећи нови играч у редовима Црвене звезде овог лета је Никола Стојиљковић.

Нападач Браге који ће наредне сезоне играти на Маракани, прикључио се данас својим новим саиграчима.

Одрадио сам први тренинг, и срећан сам што сам дошао у Црвену звезду и желим да се што пре уиграм са екипом пошто имамо јако тешке изазове у квалификацијама за Лигу шампиона. Срећан сам што сам дошао данас, што се нису одужили преговори. Сконцентрисан сам на рад, на тренинге, желимда се што боље уклопим у екипу — прве су речи Стојиљковића.

Уклапање Николи не би требало да буде проблем, јер се познаје са многим фудбалерима.

Са Славољубом и Жулетом сам играо у Чукаричком, познајемо се и дружимо се. Шиља је моја генерација, цео живот се знамо. Познајем и Вујадина, са Мелегом сам био у Кајзерију… Познајем још много играчa тако да не верујем да ћу имати проблема да се уклопим.

Свестан је Стојиљковић да се и од њега, као и од целе екипе, очекује много наредне сезоне.

Пратио сам Звезду прошле године, имала је одличне резултате, екипа је веома лепо играла. Чека нас јако тешка сезона зато што навијачи очекују да се у најгорем случају понови претходна, а сви очекују и да екипа игра још боље. Надам се да ћемо то остварити.

Ново Звездино појачање истиче да се осећа спремно за искушења која следе.

На паузи сам неких 15-так дана, али одмарао сам можда пет дана, не више. Остатак времена сам се спремао јер сам знао шта ме чека, био сам у преговорима са Звездом тако да сам и индивидуално радио. Спреман сам, мислим да неће бити проблема што се тога тиче — подвукао је Стојиљковић.

Претходни текстНикола Стојиљковић у Звезди!
Следећи текстТренинг пред публиком на Златибору