Звездини омладинци силовити

160

Омладинци Црвене звезде су на свом терену декласирали екипу Моравца Ориона резултатом 13:0.

Изабраници Милана Лешњака су од првог до последњег минута били апсолутни господари терена. Дејан Јовељић је уписао нова четири гола, а ефикасни су били и Милан Савић и Милан Шикањић који су постигли по три поготка. Пет кола пре краја првенства, Црвена звезда се налази на првом месту на табели уз четири бода предности.

Тренер генерације 1999. и 2000. Милан Лешњак био је задовољан ефикасношћу своје екипе.

Резултат јесте превисок. Они су последњи на табели, али имали смо гостовање у првом делу сезоне и тај меч није наговештавао овакав реванш. Наравно, они момци су и путовали до Београда, јутрос рано су кренули, и то је сигурно утицало да се не прикажу у најбољем светлу. Није било лако играти по оваквом времену, а задовољан сам пре свега реализацијом и приступом којих играча. Још пет кола до краја имамо, противници су сада тежи, ићи ћемо утакмицу по утакмицу и даћемо све од себе да задржимо прво место — рекао је Лешњак.

Црвена звезда – Моравац Орион 13:0 (7:0)

Терен: Омладинска школа ФК Црвена звезда
Гледалаца: 100.
Судија: Урош Ржић.
Стрелци: Милан Савић у 3′, 14′. и 35′, Јовељић у 7′, 17′, 19′. и 42′, Шикањић у 52′, 32′. и 78′, Костић у 63′, Сантрач у 80′ и Аћимовић у 86′.
Жути картони: Богдановић (Црвена звезда), Стаменковић (Моравац Орион).

Црвена звезда: Гордић (од 46′ Ђурић), Јанковић, Даничић, Аћимовић, Богдановић (од 46′ Н. Савић), Јокић, Сантрач, Костић, Јовељић (од 46′ Шикањић), М. Савић (од 65′ Маљковић), Ђорђевић.

Моравац Орион: Јаначковић (од 14′ Јовановић), Ђенић, Милутиновић (од 64′ Стевановић), Стаменковић, М. Младеновић (од 49′ Анђелковић), Н. Младеновић, Цакић, Ивановић, Митић, Петковић, Крстић (од 53′ Тасић).

Претходни текстИнтервју председника КК Црвена звезда листу „Блиц“
Следећи текстЗвезда убедљива у Новом Саду