Милојевић: Имамо чему да се радујемо

91

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после утакмице је рекао да Зевзда има чиме да буде задовољна, али и да се мора поправити реализација.

Могу да будем задовољан игром у већем делу утакмице. И ми и ЦСКА долазимо на званично такмичење након паузе и припрема, а пријатељске и званичне утакмице се много разликују. Очекивали смо овакав ЦСКА какав смо и видели. Једина разлика је била та што је Вернблум враћен у средину. На крају могу да кажем да је ово тек прво полувреме. Мислим да је ЦСКА и даље фаворит, то је једна озбиљна екипа, али и ми смо пружили коректну партију и имамо чему да се радујемо. Какве су шансе биле пре, такве су и после ове утакмице. Показали смо да можемо да се носимо са свима, никога се не плашимо, али нека буде ЦСКА и даље фаворит за пролаз — рекао је Милојевић.

Звезда има за чиме да жали; по броју прилика за гол била је много успешнија од свог вечерашњег ривала.

Имали смо неке изгледне прилике, нажалост нисмо успели да их искористимо. Добро је да правимо шансе, у оваквим утакмицама их не може бити много, нарочито када играте против одбране ЦСКА коју чине играчи који заједно имају преко 1.000 утакмица иза себе. Њихов лидер је Акинфејевом, који се и вечерас показао као лидер. Показао је класу. Ми смо прилике правили и против Зенита, али морамо да поправимо реализацију.

Стекао се утисак да је екипа у последњих пола сата утакмице остала без снаге.

Нисам стекао утисак да средина успорава, ја имам на располагању квалитетне играче. Имам апсолутно поверење у њих, биће то све у реду. Неке грешке нису плод њихових карактеристика.

На крају, Звездин тренер се захвалио и свима који су дошли на стадион.

Хвала навијачима још једном, немам сумњу да ће и поред хладноће и у Москви бити 12. играч и надгласати навијаче ЦСКА — рекао је Милојевић.

Претходни текстБорјан: Шансе су нам и даље велике
Следећи текстСтојковић: Добар резултат пред реванш