Гобељић: Кренули смо у нове победе

55

Фудбалери Црвене звезде припремају се за пут на Кипар, где их очекује напоран рад како би што спремнији отворили пролећни део сезоне.

Ми смо од свих екипа у домаћој лиги имали најтежи распоред, одиграли смо чак 38 утакмица, одмеравали смо снаге и са јаким европским екипама и зато смо се можда и највише од свих обрадовали паузи која је сада већ за нама. Искористили смо прилику да напунимо батерије и сада смо кренули у ове победе. Сигурно нам је пријала пауза, али нам је свима много драго што смо поново заједно и што свим снагама корачамо ка циљу који смо пред себе поставили још на почетку сезоне, а то је освајање дупле круне. Ситуација у Ервропи нам се отворила, забележили смо добре резултате и довели себе у ситуацију да можемо да остваримо и успех у европским оквирима – рекао је Гобељић.

Од 14. до 21. јануара наши фудбалери припремаће се за пролећни део такмичења у кипарском граду Пафосу.

Морамо да будемо спремни на сва искушења која су пред нама, то се очекује од саког играча Црвене звезде, да у сваком тренутку даје све од себе за дрес који носи, како на утакмицама тако и на тренинзима. Сада нам је посебно потребно снаге пред први део припрема на Кипру, јер се оне састоје од оног што играчи генерално најмање воле, рад на трчању и на снази. Морамо да прегурамо то и да будемо спремни да чак и у пријатељским утакмицама будемо сто посто спремни.

Звездин универзалац са нестрпљењем очекује наставак сезоне.

Лично ми не пада тај први део припрема тешко као осталим играчима, волим да трчим и могу много да издржим. Мени ће можда нешто са лоптом бити теже. Шалу на страну, свима нам је недостајала лопта у претходном приоду. Лично су ми много недостајали и тренинзи и дружење, као и наши навијачи на трибинама. Једва чекам да почне пролећна сезона – поручио је Гобељић.

Претходни текстСпартак (Љ) и Динамо у петак гостују црвено-белима
Следећи текстТестирање на Кошутњаку (ВИДЕО)