Звезда дочекује Ниш у 10. колу

85

Утакмицом против Ниша одбојкаши Црвене звезде започињу други круг такмичења у БПШ Суперлиги Србије. Меч се игра у четвртак (18 часова) у Београду уз директан ТВ пренос на РТС-у.

Црвено-бели дочекују екипу која је у 1. колу, у првом међусобном дуелу у Нишу, славила резултатом 3:1, по сетовима 25:23, 20:25, 25:22, 25:23.

Наши одбојкаши су везали три пораза у првенству и надају се да ће црну серију прекинути против Нишлија.

С обзиром да смо у последња три кола поражени, а очекивали смо да остваримо бар једну победу, на нама је да сада покажемо нашу најбољу игру и да се потрудимо да остваримо што бољи резултат, да победимо. Битно је да се држимо наших договора и онда можемо да очекујемо да све буде онако како очекујемо – изјавио је Данило Павловић, примач сервиса Црвене звезде.

Наша екипа је ослабљена изостанком либера Предрага Јевтића који није играо на последња два меча.

Још увек је под знаком питања наступ либера Предрага Јевтића због повреде руке, али сви остали играчи су спремни. Вредно тренирамо и спремамо се за утакмицу против Ниша – рекао је Данило Павловић.

Утакмица 10. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Ниша игра се у четвртак 14. децембра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Станислава Симић и Иван Лазаревић.

Претходни текстПрва Звездина победа против Бајерна
Следећи текстПартизан – Црвена звезда 1:1 (0:0), 156. дерби