Дерби Црвене звезде и Визуре отвара 5. коло

73

Одбојкашице Црвене звезде и Визуре отвориће дерби утакмицом 5. коло БПШ Суперлиге Србије. Меч почиње у четвртак у 16 часова уз директан ТВ пренос на РТС-у.

Црвено-беле се налазе у одличној форми. Непобедиве су на почетку сезоне, са четири тријумфа у Суперлиги и једним у Купу Србије. Екипа се уиграла и можемо да очекујемо добре резултате на крају сезоне.

Полако долазимо до жељене форме и мислим да је одличан тренутак да играмо против Визуре. Одиграле смо одлично првих пар утакмица и добро смо се уиграле. Мислим да ће бити тешка утакмица, али сматрам да поседујемо одређен квалитет који треба да докажемо на терену да бисмо остварили резултат који желимо – изјавила је Кристина Ђурић, техничар Црвене звезде.

Резултатима на почетку сезоне Црвена звезда и Визура су показале да су две најквалитетније екипе у Србији.

Звезда и Визура су две најквалитетније екипе у Србији. Мислим да ће свака утакмица бити тешка. И прошле сезоне смо одиграли скоро сваки меч у пет сетова и играла се јако добра одбојка. На жалост резултат је тада био на страни Визуре, али сада смо искусније за једну сезону и надам се да ће ове године бити другачије – закључила је Кристина Ђурић.

Утакмица 5. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене зведзе и Визуре игра се у четвртак 9. новембра од 16 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Улазнице за меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Светлана Зотовић и Бранислав Јованчић.

Претходни текстШеки, срећан рођендан!
Следећи текстЗвезда изгубила у првом мечу четвртфинала Еврокупа