Звезда у суботу гостује у Клеку

104

Након убедљиве победе и пласмана у четвртфинале Купа Србије одбојкашице Црвене звезде се окрећу изазовима у БПШ Суперлиги Србије. Црвено-беле у суботу (19 часова) у оквиру 4. кола гостују екипи Клек МД Зрењанин у Клеку.

Убедљив тријумф против Миленијума из Ниша у осмини финала Купа Србије је већ архивиран.

Без обзира на резултат, Миленијум је показао да је добра екипа. Уопште није наивно и јако је тешко играти против таквих екипа. Као и у сваком мечу, пружили смо максимум и заслужено се пласирали у четвртфинале Купа – изјавила је Вања Букилић, коректор Црвене звезде.

Црвено-беле су прве на табели националног првенства, имају максималан учинак уз само један изгубљен сет. Наредни ривал је Клек МД Зрењанин који се налази на осмом месту на табели са једном победом и два пораза.

Наредни ривал је екипа Клек МД Зрењанин и сматрам да смо фаворити у том мечу. Тренутно смо у доброј форми, први смо на табели и верујем да ћемо приказати добру пратију. Требало би да прикажемо оно шта радимо на тренинзима и неће бити проблема – истакла је Букилићева.

Утакмица 4. кола БПШ Суперлиге Србије између Клек МД Зрењанина и Црвене звезде игра се у суботу 4. новембра од 19 часова у дворани СД Милош Грбић у Клеку. Меч ће судити Александра Баланџић и Ђорђе Стевановић.

Претходни текстЗвезда ТВ | Браво Звездо
Следећи текстЛе Талек: Могли смо и више