Ле Талек: Могли смо и више

54

Звездин штопер Дамјан Ле Талек пружио је одличну партију у синоћњем ремију на мечу са Арсеналом. У 64. минуту је сјајном интервенцијом избацио лопту са гол-линије након снажног ударца Џека Вилшира.

Све се десило јако брзо, у делићу секунде. Имао сам среће да се нађем у правом тренутку на правом месту. Осетио сам да ће се нешто десити, зато сам и отишао иза Борјана. Испоставило се да сам успео да избацим лопту са гол-линије, на срећу – рекао је Ле Талек.

Звездин Француз оссврнуо се на учинак своје екипе на гостовању у Лондону.

Мислим да смо могли више. Имали смо доста шанси да постигнемо гол, али је и Арсенал имао своје прилике коке није искористио. Ипак мислим да смо синоц ми били екипа која је заслужила да победи, али и један освојен бод на стадиону „Емирата“ је одличан. Веома је битно за моју екипу што смо освојили бод на тешком гостовању против овако велике екипе, али знамо да нас најважнија утакмица групне фазе тек очекује у Белорусији против БАТЕ Борисова.

Звездин штоперски тандем кога чине Савић и Ле Талек одлично функционише.

Одлично се разумемо на терену и у сваком тренутку покушавамо да помогнемо један другом. Некада то није лако, али заиста када један од нас направи грешку ту је други да је исправи. Доста ми помаже што Вујадин говори француски, често га говоримо на терену, као и неке српске речи које ја разумем. Свакако много причамо током утакмице и то је наш рецепт за успех.

Звездин штопер истакао је да екипи много значи што подршка са трибина не изостаје ни на гостујућим мечевима.

На синоћној утакмици сам се осећао као на домаћем терену. Чуо сам само наше навијаче и Звездине песме, присталице домаћег клуба се нису чуле. Као и на свакој утакмици, где год да играмо, имали смо фантастичну подршку црвено-белих навијача. И овог пута су били наш 12. играч – поручио је Ле Талек.

Претходни текстЗвезда у суботу гостује у Клеку
Следећи текстКарте за Раднички