Крстичић: За мене је Звезда највећи клуб

91

Ненад Крстичић је пре само неколико дана потписао уговор са Црвеном звездом, а већ јуче је дебитовао за црвено-беле и то у 155. вечитом дербију.

Утисци су, како и сам Крстичић каже, сјајни.

Када сам добио понуду Звезде, одмах сам је прихватио како бих био спреман за дерби. Жена ми је трудна, у осмом месецу, већ смо били одлучили да нема више одлазака, али онда је Звезда позвала, а то се не одбија. За мене је ово највећи клуб у којем сам до сада играо, и ово свако треба да доживи. Била је тешка утакмица, имали смо шансе у првом полувремену да то решимо, али лопта није ушла у мрежу. И једна и друга екипа су биле емотивно испражњене после Европе. У друом полувремену смо пали и ми и они. О атмосфери немам шта да кажем, ово нисам никада у животу осетио — рекао је Крстичић после утакмице.

Већ у првом минуту Ненад је добио јак ударац у главу, али није ни помишљао да напусти игру.

У тренутку ми се завртело у глави, али нисам смео себи да доволим да на дебију изађем у првом минуту. Стиснуо сам зубе и наставио. Добио сам много батина, добили су и они. Дерби је такав, то је нормално, то сам иу очекивао. Генерално сам задовољан, разговарао сам и са тренером. Увек ћу пружити на терену оно што он тражи од мене. Екипа је добра, пратио сам их од почетка сезоне. Свака утакмица је била све боља. Саиграчи су ме одлично прихватили, неке момке сам познавао и од раније, а и странци су добри људи тако да је за сада све одлично. Предстоји нам мали одмор, а потом поново у велике борбе — рекао је Крстичић.

Претходни текстМилојевић: По шансама ближи победи
Следећи текстПочели радови на терену