Милојевић: По шансама ближи победи

79

Након 155. вечитог дербија у коме је Црвена звезда била бољи ривал и једина стварала прилике, тренер Црвене звезде, Владан Милојевић није имао замерке на рачун својих изабраника, али није крио незадовољство коначним исходом.

Нисам никада задовољан када одиграмо нерешено. Ишли смо на победу, имали шансе али нисмо успели да постигнемо гол. Прво полувреме је личило на нешто, док се у другом јасно видео умор код фудбалера. Опет кажем, по шансама смо били ближи победи, погодили смо и пречку… Сматрам да није могло више да се очекује у наставку сусрета због великог умора изазваног мечевима у квалификацијама за Лигу Европе — истакао је шеф струке црвено-белих.

Следи пауза у националним шампионатима услед обавеза репрезентативних селекција.

Одмор ћемо искористити да се одморимо. Да се психички и физички рехабилитујемо а онда да наставимо са вреним радом и тренинзима. Биће потребно да се прилагодимо густом распореду који нас очекује. Тражићу више и боље од играча. Наравно да их разумем, јер смо кренули са припремама 10. јуна и некада срце хоће, али ноге и тело не слушају. По оваквим врућинама људима „падају“ главе током шетње, а камоли услед оваквог пражњења.

У саставу Звезде данас није било и неколицине рековалесцената.

Једноставно нисмо желели да ризикујемо са Родићем јер је постојала реална опасност од поновног повређивања. Има још неколико играча који су доживели механичке повреде услед напора и добијених удараца. Покушаћемо све њих током паузе да вратимо у тренажни процес и наставак сезоне дочекамо спремни како бисмо успели успешно да одговоримо на бројне захтеве које са собом носи играње на три фронта — констатовао је Владан Милојевић по завршетку 155 „вечитог“ дербија.

Претходни текстБоаћи: Терен ме спречио да постигнем гол
Следећи текстКрстичић: За мене је Звезда највећи клуб