Срнић: Прижељкујем 1:0 за нас

63

Фудбалери Црвене звезде спремно улазе у најтежи двомеч у досадашњем делу сезоне. Свесни јачине ривала, али никако склони прецењивању, Звездини играчи су отпутовали у Русију.

Славољуб Срнић је асистенцијом за Ричмонда Боаћија у Прагу знатно олакшао Звезди посао, а очекује да се нешто слично понови и у Краснодару.

Искрено, прижељкујем резултат 1:0 за нас, а не морам ја да будем стрелац гола, задовољићу се и асистенцијом. Наравно, свесни смо тежине утакмице. Имали смо и знатно дужа путовања од овог, против Иртиша рецимо. Краснодар је добра екипа која је прошле године далеко догурала у Европи. Неће нам бити нимало лако и очекује нас јако тешка утакмица — каже Срнић.

Звездин ривал се није прославио на почетку руске лиге, али Срнић истиче да то никога неће заварати.

Тек је почетак лиге тек, то што су одиграли неколико слабијих утакмица није никакво мерило њиховог квалитета. Имају изузетно јак тим.

Део тима Краснодара је и дојучерашњи Звездин фудбалер, Михаило Ристић.

Биће мало чудно видети га у туђем дресу, до јуче смо играли заједно. Али, желим му да започне утакмицу.

Дуел Краснодара и Црвене звезде биће одигран на стадиону на којем ће се играти и утакмице у оквиру Светског првенства 2018. године.

Видели смо јуче какав је стадион, можда један од најлепших у Европи. Када будемо изашли да тренирамо, видећемо га још боље — рекао је Срнић.

Претходни текстМилојевић: Мотивисани смо и спремни
Следећи текстЗвезда тренирала у Краснодару