Милијаш у клубу 200

72

По лепом јубилеју памтиће се данашња утакмица између Црвене звезде и Спартака. Када је у 83. минуту меча заменио Кангу, Ненад Милијаш је забележио 200. наступ у црвено-белом дресу и тиме постао тридесети фудбалер у историји клуба коме је то пошло за руком.

За мене је велика част што сам данас уписао 200. наступ за Црвену звезду, посебно зато што нема много играча у новијој историји Звезде који су успели да сакупе тако велики број утакмица и оставе траг у овом клубу, углавном одлазе раније у иностранство. Још ми је драже што ћу овај јубилеј памтити по победи коју смо остварили, нова три бода су ту и прешли смо још један корак на путу до освајања титуле. Неће бити лако, биће доста борбе, али сматрам да смо најквалитетнија екипа и да ћемо то и доказати – рекао је Милијаш.

Прву утакмицу у црвено-белом дресу Ненд Милијаш одиграо је пре нешто више од десет година.

Дебитантску утакмицу ћу наравно заувек памтити, тај меч ми је много битнији од данашњег јубилеја, осећао сам неупоредиво већу трему, страх… Долазио сам да гледам Звездине утакмице као навијач, нисам ни сањао да ћу их једног дана играти за црвено-беле, а још мање да ћу доћи до ове бројке. Најтеже, али уједно и најлепше је играти у Звезди. Мислим да је лакше играти у највећем клубу у иностранству него на Маракани.

Звездин везиста очекује још много лепих тренутака у црвено-белом дресу.

Нисам играч који јури неке јубилеје или велике бројке, али свакако да ми је ово данас драг јубилеј. Пре свега сам се вратио у Црвену звезду зато што волим овај клуб, волим Србију и најлепше ми је код куће. Сматрам да још могу доста да пружим клубу, могу да играм на врхунском нивоу у нашој лиги и зато сам овде, и поред неких можда уноснијих понуда. Звезда је мени дала много више него што ћу ја икад моћи њој и част ми је што сам данас овде – закључио је Милијаш.

Претходни текстУбедљива победа и игра на старту плеј-офа
Следећи текст„Звездаши питају“ Дамјан Ле Талек