Милојевић: Увек је лепо видети испуњене трибине нашим навијачима

14

Шеф стручног штаба Црвене звезде – Владан Милојевић је изнео очекивања пред утакмицу четвртог кола плеј-офа Суперлиге Србије, коју ће црвено-бели одиграти у среду од 18 часова и 30 минута у Лучанима против Младости.

Екипа Младости је апсолутно заслужено у плеј-офу. Испратили смо претходне утакмице тима из Лучана. Растерећени су и увек играју добро и на страни, а поготово када су домаћини. Имају спој изузетних играча, који су доста искусни, али у последње време су представили и пар добрих младих играча. Мислим да су јаки као колектив. Очекује нас тешка утакмица, као и све претходне које смо одиграли – истакао је Владан Милојевић.

Говорио је шеф стручног штаба и о здравственом билтену.

– Сви играчи су спремни. Немамо кадровских проблема, видећемо још данас. Имали смо пар дана одмора. Мислим да ће сви бити спремни, питање је само за који састав ћемо се определити.

Имао је Милојевић и поруку за све звездаше.

– Поручио бих и овом приликом нашим навијачима да дођу да нас бодре. Без обзира на све, ово је јако битна утакмица. Тако треба да размишљамо, фокусирани смо. Увек је лепо видети испуњене трибине и да су ту наши навијачи, који нам дају ветар у леђа.

Говорио је стратег наше екипе и о освојеној 35. титули.

Када смо математички обезбедили титулу и остварили циљ, на утакмици против ТСЦ, то вече смо се радовали, а затим и мало одморили, то је већ иза нас. У овом тренутку имамо нове циљеве, то сам рекао и играчима. Нема опуштања, идемо даље да радимо. Има пуно ствари које ме интересују, напредак и развој екипе, као и играча појединачно. Мотивисани смо – закључио је Владан Милојевић.

Претходни текстЏајић: Бити седам пута првак у низу – то је за велико поштовање
Следећи текстНека се понови пуна Маракана – десет година од прославе титуле 25. маја