Нека се понови пуна Маракана – десет година од прославе титуле 25. маја

14

ФК Црвена звезда је 25. маја 2014. године освојио титулу шампиона државе. Сценарио ће се поновити и ове године, деценију касније, када ћемо на исти датум прославити 35. трофеј намењен прваку државе.

Црвено-бели су 2014. године након шест сезона вратили титулу на Маракану и усрећили армију звездаша. Верујемо да сви навијачи нашег клуба врло добро памте утакмицу против ОФК Београда и крцате трибине стадиона “Рајко Митић”. Херојска генерација предвођена искусним стратегом Славишом Стојановићем на клупи, али и асовима попут Ненада Милијаша, Милоша Нинковића, Дарка Лазовића, Нејца Печника, Драгана Мрђе и остатка тима, је ушла дубоко у срце свим звездашима и вратила титулу на Маракану.

Од тада па до данас наш тим је ређао успехе и још осам пута завршио сезону на првој позицији домаћег првенства. Изузетно важан трофеј у историји клуба је прослављен у мају 2014. године на стадиону „Рајко Митић“, а трибине су биле испуњене до последњег места, те су навијачи нашег клуба још једном показали своју величину.

Тачно десет година касније сви заљубљеници у црвено-беле боје ће имати прилику да уживају у спектаклу у тренутку када изабраници Владана Милојевића стану на бину и подигну трофеј верујемо пред великим бројем наших навијача, који ће као и деценију раније бити део прославе још једног трофеја.

Претходни текстМилојевић: Увек је лепо видети испуњене трибине нашим навијачима
Следећи текстТежак пораз црвено-белих у првом мечу финалне серије