Канга: Радује ме добра форма

74

Звездин везиста Гелор Канга ово пролеће почео је у великом стилу. Габонац је у шест кола постигао три гола, забележио четири асистенције и тиме постао један од кључних играча на средини терена.

Јако сам заводовољан како је ова полусезона почела, екипа побеђује и драго ми је што успевам да дам свој допринос на свакој утакмици. Тренер Миодраг Божовић од првог дана има пуно поверење у мене, веома сам му захвалан што ми је дао шансу да се докажем. Надам се да ћу наставити да се одужујем добрим играма. Заиста је посебан осећај прославити гол уз овакве навијаче, у овој полусезони три пута сам то искусио и заиста је тај осећај нешто што пожелиш да се заувек траје — рекао је Канга.

Звездином везисти асистенције значе подједнако као и голови.

За самопоуздање ми подједнако значи и када учествујем у акцији чији је исход погодак. Са Боаћијем се одлично разумем на терену, зато моје лопте најчешће проналазе њега, а када их он прими уопште не сумњам да ће завршити у противничкој мрежи. Радује ме што играмо атрактиван фудбал и постижемо доста голова, то позитивно утиче на астмосферу. Када имаш добре резултате иза себе све иде много лакше.

Црвено-бели у наредном колу на свом терену дочекују екипу суботичког Спартака.

Спартак је на средини табеле, врло им је важно да остваре добар резултат како би обезбидили пласман у плеј-оф тако да очекујем да ће изаћи силно мотивисани и спремни на нападачки фудбал. Ми ћемо у ову утакмицу ући као и у сваку другу, максимално фокусирано. Напорно тренирамо како бисмо остварили нову победу, у доброј смо форми и не видим разлог да не донесемо нова три бода — поручио је Канга.

Претходни текстНова победа у дербију за полуфинале Купа Србије!
Следећи текстРадоњић: Мотивисано и маскимално на УНИКС