Звездин подмладак, кадети, јуниори и сениори на тренинг кампу у Кикинди

12

Звездин подмладак, кадети, јуниори и сениори учествују на традиционалном 18. међународном тренинг кампу у организацији наших спортских пријатеља, Џудо клуба Партизан из Кикинде.

На татамију Спортског центра „Језеро“, тренира више од 400 учесника из 11 држава региона, Енглеске, Јапана и Белгије. Уз велики број врхунских тренера и репрезентативаца, млади џудисти имали су прилику да стекну ново искуство неопходно за предстојећа такмичења на домаћој и међународној сцени.

Традиционално, сваке године Џудо клуб Црвена звезда учествује на тренинг кампу наших спортских пријатеља из Џудо клуба Партизан из Кикинде. За наше младе џудисте ово је одлична прилика да вежбају и одмере снаге са младим борцима из региона што је за њихов узраст изузетно важно. За старије такмичаре ово је наставак тренажног процеса за предстојећа такмичења истакао је Немања Николић тренер ЏК Црвена звезда.

Одлични домаћини џудисти Партизана из Кикинде и овога пута су померили границу и

Изузетно смо задовољни јер смо по организацији и броју учесника превазишли регион. Имамо учеснике из 11 држава, међу којима су врхунски џудисти из Енглеске, Јапана, Белгије и региона, а све како би се такмичари припремили за оно што их чека и како би на татамију остварили што боље резултате. Млади спортисти немају могућност да у својим клубовима одмере снаге са оволиким бројем такмичара на једном месту, тако да на овај начин подижу форму која им је неопходна за међународну сцену рекао је је Светислав Вукмирица, спортски директор Џудо клуба Партизан из Кикинде

Претходни текстЗвездин рекордер Милан Родић: Уживаћу у прослави титуле као никад пре!
Следећи текстЗвездино савршено пролеће у дербијима