Звездин рекордер Милан Родић: Уживаћу у прослави титуле као никад пре!

20

Црвена звезда је освојила седму узастопну титулу шампиона Србије, а Милан Родић је постао фудбалер са највише трофеја првака у историји нашег клуба.

Мислим да ми је ово и највеће достигнуће у каријери, када се узме у обзир какве су све легенде носиле Звездин дрес. Драго ми је што сам постао играч са највише освојених титула, и то у клубу за који цео живот навијам и за који сам маштао да заиграм. Наравно, тимски успех је увек испред појединачног, тако да ме највише радује чињеница да смо освојили седму титулу у низу. Верујем да ћемо успети да освојимо и Куп Србије, јер нам је циљ и четврта дупла круна у низу. Очекује нас и прослава титуле, нестрпљив сам. Мислим да ћу у овој прослави титуле уживати више него у било којој раније – рекао је Родић.

Имаће Родић прилику да трофејни конто појача већ 21. маја када Звезду очекује финале Купа Србије, што би за поузданог дефанзивца било 11 одличје у црвено-белом дресу. Испред њега би остао само Рајко Митић са 12 трофеја (рачунајући и Митропа куп).

Искусни дефанзивац је за Црвену звезду наступио на 314 мечава. Поред великих утакмица у Европи, Родић је црвено-бели дрес носио и на пријатељским мечевима, који су често били много јачи од лигашких или дуела у купу, као што су сусрети са Зенитом, Фенербахчеом, Фиорентином, Нефчијем, Шахтјором, Лудогорецом.

Претходни текстМилојевић синоним за Звездине успехе
Следећи текстЗвездин подмладак, кадети, јуниори и сениори на тренинг кампу у Кикинди