Апел клуба пред утакмицу са Бамбергом

44

КК Црвена звезда мтс апелује на све посетиоце који се буду нашли у дворани за меч са Бамбергом да не стоје на степеништима и пролазима. Клуб после дуже времена није кажњен за организацију једне утакмице, против Галатасараја. Капије дворане отворене од 16.30 часова.

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс у четвртак очекује још једно велико организационо искушење, пошто је и меч са немачким Бамбергом означен као утакмица „високог ризика“.

Евролига је у допису од среде саопштила да неће после дуже времена покретати никакав поступак против клуба, јер су били „очигледни помаци и напори клуба у организацији утакмице са турским Галатасарајем“. Ипак, челници Евролиге још једном су подсетили да КК Црвена звезда мтс има условну казну пражњења дворане у случају да пролази у дворани поново буду закрчени, што је један од најтежих прекршаја у организацији једне утакмице. КК Црвена звезда је током ове сезоне по више основа и прекршаја већ кажњен новчаном сумом од скоро 30 хиљада евра, а у току су и поступци за прекршаје који су начињени на још две утакмице Евролиге (Фенербахче и Панатинаикос).

Зато КК Црвена звезда мтс још једном подсећа и апелује на све који се буду нашли у дворани „Александар Николић“ у четвртак увече да не стоје на пролазима, јер ће клуб у супротном бити санкционисан пражњењем дворане за наредну утакмицу Евролиге, и то у тренутку када се наш први тим бори да оствари велики резултат и пласира се у плеј оф.

КК Црвена звезда мтс подсећа да ће у организацији утакмице нашем клубу помагати велики број припадника полиције и обезбеђења, као и да ће контроле на улазима бити врло ригорозне, па се моле сви да дођу што раније у дворану, а да они који немају карте не прилазе капијама хале „Александар Николић“. Такође, на улазима ће бити одузимани упаљачи, ситан ковани новац…

Дворана „Александар Николић“ биће отворена од 16.30 часова.

Претходни текстРадоњић: Додатним искораком до победе
Следећи текстЦрвено-беле дочекују Плеј-оф