Продаја карата за Бамберг од среде

39

Продаја појединачних улазница за утакмицу 24.кола Евролиге са немачким Бамбергом од среде у 10 часова у свим пословницама Евентима.

Кошаркаше Црвене звезде мтс очекује још једна важна европска утакмица у четвртак, у Београд стиже екипа Бамберга из Немачке.

Црвено-бели ће дочекати јединог немачког представника у Евролиги у дворани „Александар Николић“ а овај меч је такође означен као утакмица изузетно високог ризика,и за њега ће важити идентичне безбедносне процедуре као и за утакмицу са турским Галатасарајем.

У продаји ће се наћи мали контигент карата, по непромењеним ценама:

Трибине 1300 рсд
Партер 4 и Б 2000 рсд
Бела ложа 2500 рсд
Плава ложа 3000 рсд
Ложа 3500 рсд
Почасна места 10000 рсд
Почасна места (бочна страна) 5000 рсд

КК Црвена звезда мтс као и пред прошле утакмице које организује у дворани „Александар Николић“, путем обавештења, до почетка меча, информисаће власнике сезонских и појединачних карата, о свим безбедносним протоколима, терминима отварања капија дворане и осталим важним информацијама пред ову утакмицу.

КК Црвена звеза мтс још једном апелује на све који се буду нашли у дворани, да не бацају никакве предмете у терен, нити да седе на пролазима, јер је клуб закључно са новом казном платио Евролиги 28.500 евра, а наредна казна биће играње утакмице пред празним трибинама!