Манојловић: Ми смо екипа

96

Тек што се вратио из Америке где је бранио за репрезентацију Србије, Звездин млади голман Филип Манојловић стао је међу стативе и на пријатељској утакмици против румунске Олимпије.

Манојловић је на данашњој утакмици бранио првих 45 минута, да би га након тога заменио Александар Станковић.

Није била нимало наивна утакмица, али важно је да смо победили. Имао сам једну добру интервенцију, и задовољан сам како сам бранио, поготово након напорног пута и чињенице да сам променио три временске зоне. Ни Плавша ни ја нисмо баш много спавали, али професионалци смо и морамо да одговоримо на све задатке — јасан је Манојловић.

Наш млади голман истиче да му је искуство у репрезентацији веома значајно.

Селектор је одржавао добру атмосферу и ушли смо у утакмицу растерећено. Драго ми је да смо се показали у добром светлу. Искуство које сам имао ми много значи, поготово приликом тренирања са старијим голманима и радом са тренерима.

Током јесени, Манојловић је постао први чувар мреже, а од њега се очекује да и на пролеће буде последња препрека пред Звездиним голом.

Не осећам притисак. Кахриман није пошао са нама, али ту су и Супић и Станковић. Ми смо екипа, увек се држимо заједно, ту смо једни за друге и заиста не осећам притисак. Једино ми је мало жао што сам каснио на припреме. Нисам се још увек упознао са новим играчем Боаћијем, али има времена — рекао је Манојловић.

Претходни текстНови тријумф Звезде, Боаћи стрелац на дебију
Следећи текстНова Звездина победа, славље и у Сарајеву