Звезда дочекује Антверпен, пренос на www.laola1.tv

97

Одбојкаши Црвене звезде у среду 18. јануара (19 часова) дочекују белгијски Топволеј Калант у реванш утакмици шесанестине финала Купа ЦЕВ, уз директан пренос на интернет ТВ каналу „Laola1“ http://www.laola1.tv/en-int/livestream/crvena-zvezda-beograd-topvolley-callant-antwerp-len

У првој утакмици, одиграној у Белгији, екипа из Антверпа је победила Црвену звезду са 3:0 (25:23, 25:23, 25:22).

Иако смо изгубили са 3:0, у сваком сету смо били за корак иза њих. Није било тако убедљиво као што то крајњи резултат показује. Отишли смо у Белгију са само једним тренингом после новогодишњих празника и тај тренинг смо одрадили у хладној сали. Нисмо имали услове ни да тај тренинг урадимо на високом нивоу. Играли смо добро, али нам је у завршницама сетова фалила уиграност. Следи реванш на нашем терену, пред нашом публиком. Тренирамо две недеље веома добро, осећамо се јако добро и надам се да ћемо успети да их изненадимо и победимо са 3:0 или 3:1 како би имали шансе у „златном сету“ да прођемо даље – изјавио је примач сервиса црвено-белих Душан Стојсављевић.

Подршка навијача много значи нашим одбојкашима, а управо таква подршка носила је црвено-беле до победе, када су били у сличној ситуацији у 2. колу Лиге шампиона, против Селвера из Талина, када су преокренули резултат, а онда и победили у „златном сету“.

Сматрам да имамо подједнако добар квалитет као и Антверпен. Једноставно нам је недостајало и мало среће у Белгији, па да резултат буде другачији. Ако у меч уђемо максимално сконцентрисани имамо шансе да их победимо. Позивам све наше навијаче да дођу у што већем броју и пруже нам подршку какву су нам пружали у дуелима са Селвером и Аркасом – поручио је Стојсављевић.

Реванш утакмица шеснаестине финала Купа ЦЕВ између Црвене звезде и екипе Топволеј Калант је на програму у среду 18. јануара од 19 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Даниел Апанович (Република Ирска) и Вања Парванова (Бугарска).

Утакмица ће бити директно преношена на интернет порталу „Laola1“ на линку: http://www.laola1.tv/en-int/livestream/crvena-zvezda-beograd-topvolley-callant-antwerp-len

По пропозицијама ЦЕВ, за победе од 3:0 и 3:1 добијају се 3 бода, а уколико је резултат 3:2, победник добија 2 бода, а поражени 1 бод. Уколико обе екипе после две утакмице имају исти број бодова, коначног победника ће одлучити “златни сет” (до 15 поена), који ће се одиграти одмах по завршетку друге утакмице.

У случају тријумфа, Црвена звезда ће у осмини финала играти против победника двомеча Младост Брчко (БИХ) – Волејс Рајнмајн (ГЕР). У првом мечу, одиграном у Брчком, Немци су победили са 3:0 (25:12, 25:13, 28:26).

Претходни текстОтказана утакмица са Копром
Следећи текстАнђелковић: Јесен ми је пријала, али гледам напред