Звездина кућа у другом делу је „Александар Николић“

145

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да ће готово све утакмице у другом делу Евролиге играти у дворани „Александар Николић“. Нова, сада већ традиционална акција полусезонске продаје улазница почиње наредних дана

Кошаркаши Црвене звезде мтс забележили су у првом делу Евролиге у новом формату 7 победа из 15 утакмица и за сада су једно од најпријатнијих изненађења у најјачем европском такмичењу.

Екипа Дејана Радоњића са далеко најмањим буџетом издвојеним за играче и функционисање клуба у такмичарској 2016-2017, тренутно је испред клубова и тимова који су издвојили неупоредиво више новца, попут Макабија, Галатасараја…

Други део стартује током ове недеље, а екипа Црвене звезде мтс гостује у Каунасу, а прву домаћу утакмицу игра половином јануара против Фенербахчеа.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да ће због уређивања највеће дворане „Комбанк Арене“ за потребе Европског дворанског првенства у атлетици, чији је домаћин Београд, преостале мечеве у регуларном делу сезоне до почетка априла, осим евентуално мечева са УНИКС-м и Олимпијакосом играти у дворани „Александар Николић“.

У том периоду црвено-бели ће у Београду дочекати 7 противника, а термини одигравања утакмица су следећи:

Црвена звезда мтс – Фенербахче Истанбул 12.1.2017
Црвена звезда мтс – Панатинаикос Суперфоодс Атхенс 26.1.2017
Црвена звезда мтс – Анадолу Ефес Истанбул 3.2.2017
Црвена звезда мтс – Галатасарај Одеабанк Истанбул 23.2.2017
Црвена звезда мтс – Бросе Бамберг 2.3.2017.
Црвена звезда мтс – Олимпиакос Пиреј 22.3.2017.
Црвена звезда мтс – Уникс Казан 31.3.2017.

Клуб подсећа да ће први тим током другог дела ове сезоне, све своје утакмице у АБА лиги и Суперлиги Србије играти такође у дворани „Александар Николић”.

КК Црвена звезда мтс огласиће се у наредним данима саопштењем око нове акције полусезонске продаје улазница, којом ће наградити најверније навијаче нашег клуба, јер је капацитет дворане „Александар Николић“ неупоредиво мањи од „Комбанк Арене“.

Претходни текстРуиз: Репрезентација награда за добре игре
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Миодраг Петровић