У сусрет противнику – ТСЦ

6

Фудбалери Црвене звезде дочекују екипу ТСЦ-а у оквиру трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије, у четвртак 2. маја од 19 часова.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Црвено-бели су у мечевима против наредног ривала као победници излазили чак 12 пута од 15 одиграних утакмица. Два пута смо поделили бодове са тимом из Бачке Тополе и само једном били поражени.

Прву утакмицу смо одиграли на Маракани пре шест година, у оквиру осмине финала Купа Србије и тријумфовали са 4:1. Два пута је на том сусрету прецизан био Симић, а мрежу су још зартесли Стојиљковић и Јовељић.

Изабраници Владана Милојевића су у последњем мечу савладали ТСЦ у гостима са 1:3. Канга је довео наш тим до предности, а победу су осигурали Букари и Хванг.

БУДИТЕ УЗ ЗВЕЗДУ

Сви звездаши у овом тренутку улазнице могу набавити путем ЛИНКА, док ће продаја карата на шалтерима Маракане бити доступна у уторак, 30. априла од 10 до 17 сати. Такође, благајне на највећем српском стадиону ће бити отворене на дан утакмице, четвртак 2. маја, од 12 до 19 часова.

Цене улазница за меч са екипом ТСЦ-а су следеће:

Север – 400 динара

Исток – 500 динара

Запад – 700 динара

Трибина „Синиша Михајловић“ – 1400 динара

За звездаше који неће бити у могућности да са трибине бодре наш тим, обезбеђен је студијски програм на каналу Звезда ТВ, док ће телевизијски пренос бити и на каналу Арена Премиум 1.

Уколико неко није у прилици да наше фудбалере прати путем видео преноса, може то учинити преко Звездине апликације, на нашем Меч центру.

ФОРМА ЕКИПА

Наш тим је и даље непоражен у овој години, те је све ближи освајању седме титуле у низу. Након победа против вечитог ривала у првом колу плеј-офа, односно у полуфиналу Купа Србије, црвено-бели су одиграли без голова против Војводине у Новом Саду. Без обзира на тај резултат, Звезда је увећала разлику у односу на првог пратиоца и она сада износи 11 бодова.

ТСЦ је сјајно започео финалну фазу шампионата и остварио две веома важне победе у борби за Европу. У првој рунди су савладали Војводину са 3:2, да би потом направили изненађење у Београду и славили против Партизана резултатом 1:2. Након те победе, изабраници Жарка Лазетића су пришли на само четири бода заостатка од позиције која води у квалификације за Лигу шампиона.

ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

На голу је талентовани Вељко Илић, док бедем одбране држе Матеја Ђорђевић и Немања Стојић. Бековски тандем чине Милош Цветковић, који је кроз каријеру наступао за Црвену звезду и Немања Петровић. Везним редом диригују Алекса Пејић и Ифет Ђаковац. Иза нападача се налазе Александар Ћирковић, Милош Пантовић и Петар Станић, док је најистуренији играч Саша Јовановић. Са клупе шансу вребају Горан Антонић, Марко Ракоњац, Иван Милосављевић и Милош Вулић.

СУДИЈЕ

Главни судија: Милан Илић
Први помоћник: Александар Марјановић
Други помоћник: Милоје Милићевић
Четврти судија: Предраг Јањуш
ВАР: Ненад Минаковић
АВАР: Душан Панчић

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Плеј – оф
Четвртак
-16:00 Раднички 1923 – Младост
-16:55 Партизан – Војводина
-18:30 Чукарички – Напредак

Плеј – аут
Среда
-16:00 ИМТ – радник
-16:00 Раднички – Вождовац
-18:00 Нови Пазар – Јавор
-18:30 Спартак – Железничар

Претходни текстБесплатан улаз за децу до 14 година против ТСЦ
Следећи текстМилојевић: Значила би нам испуњена Маракана