Победи Звезду и буди звезда НБА2К17 игрице!

68

КК Црвена звезда мтс поново Вас позива да се играте, такмичите са својим идолима, добро забавите и освојите вредне награде – Нови турнир НБА 2К17 и овог новембра!

Звездаши, уколико мислите да боље куцате од Огњена Кузмића или решавате утакмице од Марка Гудурића, пријави се на велики турнир у видео игрици НБА 2К17 који 8. и 9. новембра организују Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс и Делта Сити. Традиционално већ трећу годину за редом љубитељи планетарно највеће баскет симулације имаће прилику да се у атријуму шопинг-мола такмиче за вредне награде, али окушају у двобојима један на један са првотимцима црвено-белих.

Првак АБА лиге и Србије још једном се налазе међу привилегованим европским клубовима који су потретисани и у овогодишњем издању НБА2К серије. Заједно са осталих 15 евролигаша и још пет тимова из Еврокупа, црвено-бели бране боје Старог континента у конкуренцији екипа из најјаче кошаркашке лиге на свету. Као глобални партнер НБА, Евролига је поново учествовала у креирању ове симулације, а дала је и подршку овом промотивном турниру.

Током два дана такмичења виртуелни кошаркаши ће се на „Sony PlayStation 4“ конзолама међусобно борити за титулу најбољег, док ће првог дана турнира имати такође прилику да одиграју видео партију против првотимаца Црвене звезде. Пријављивање такмичара траје до 7. новембра на Инфо пулту Делта Ситија, а за три најбоља учесника предвиђене су вредне „Champion“ награде које ће уручити првотимци Црвене звезде.

Претходни текстЗвездине даме у суботу у Обреновцу против ТЕНТ-а
Следећи текстЗвезда у потери за три бода