Бабунски: Доћи ће и гол

89

На мечу против Јавора који су црвено-бели добили резултатом 4:2 на терену се у редовима српског шампиона поново нашао Давид Бабунски. Млади македонски репрезентативац одиграо је последњих 15 минута меча.

Показали смо у Ивањици да увек идемо на победу. Утакмица није била лака како се чини по резултату. Јавор је у дефанзиви доста добро играо, нису нам остављали много простора. Морали смо да будемо стрпљиви и да чекамо да нам се отвори шанса. Добро смо прочитали њихову игру и искористили смо на најбољи начин сваку грешку коју су направили. Драго ми је што сам се после паузе вратио на терен, напорно радим да оправдам шефова очекивања. Радује ме и то што смо овако ефикасни у нападу и што публика на свакој нашој утакмици може да ужива у лепим головима – рекао је Звездин везиста.

У финишу меча у Ивањици Бабунски је снажним шутом припретио голману Ђогатовићу.

Ударац јесте био добар, само никако да та лопта када је пошаљем заврши иза голманових леђа. Заиста је сада најбитније да смо победили и мирни отишли на одмор, а доћи ће и мој гол. Полако, стрпљиво тренирам и радим, то је једини рецепт за успех. Сигуран сам да ни голови неће изостати.

Звездиног везисту очекују репрезентативне обавезе.

Бранићу боје младе македонске репрезентације на мечу са Шкотском. Увек ми је велика част да играм за национални тим. То је уједно добра прилика да тренирам и останем у такмичарском ритму. Након тога сви се враћамо тренинзима са екипом са истим циљем – да освојимо титулу и ове године. Радимо сваког дана напорно за то и размишљамо само о победама – закључио је Бабунски.

Претходни текстРадоњић: Сви можемо да будемо задовољни
Следећи текстУченици ОШ Свети Сава из Фоче у посети Звезди