Јуниорке Звезде шампионке Србије у флорету

128

На јуниорском првенству Србије које је одржано данас у Новом Саду приметно је да је настављена доминација нашег клуба у женском флорету. У тој дисциплини су освојене и појединачна и екипна титула државног првака.

Резултати наших такмичара по дисциплинама били су следећи:

– у флорету за девојке у појединачној конкуренцији шампионску титулу одбранила је Љубица Бранковић, такође и у екипном делу наша екипа (Љубица Бранковић, Нађа Пелексић, Анђела Костић и Исидора Станковић) је одбранила титулу освојену прошле године.

– у флорету за дечаке у појединачној конкуренцији друго место освојио је Лука Штиклица а друга је била и наша екипа (Лука Штиклица, Виктор Влајић, Владимир Пелексић и Борис Конфорти) која је у финалу изгубила од Омладинца из Зрењанина.

– у мачу за дечаке у појединачној конкуренцији трећа места освојили су Данило Четић и Благоје Мирковић а наша екипа је била друга (Данило Четић, Благоје Мирковић и Лазар Мичета) која је у финалу изгубила од Омладинца из Зрењанина.

– у мачу за девојке треће место освојила је Марија Ковачевић а наша екипа (Марија Ковачевић, Љубица Бранковић и Ивана Зорић) је освојила друго место.

Претходни текстЗвезда и Партизан поделили бодове
Следећи текстМилица Николић освојила бронзу у Софији